فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

نتانیاهو: امیدوارم سیاست کنونی آمریکا با هر دولت دیگری ادامه یابد

نتانیاهو: امیدوارم سیاست کنونی آمریکا با هر دولت دیگری ادامه یابد نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه ابراز امیدواری کرد که سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی سازی با کشورهای عربی منجر شد تحت هر دولت دیگر ادامه یابد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که وی نمی‌خواهد درباره اینکه چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد پیش‌بینی بکند اما تاکید کرد که وی امیدوار است سیاست کنونی آمریکا که به توافقات عادی‌سازی با کشورهای عربی منجر شد با هر دولت دیگر ادامه یابد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از این سوال روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شرمنده نشده که گفت آیا «جو بایدن خوابالو» نیز می‌توانست این کار را انجام دهد، گفت: «خیلی سخت است که من خجالت زده شوم و از حمایت رئیس جمهور ترامپ خیلی قدردانی می‌کنم.»

نتانیاهو همچنین گفت که حمایت هر دو حزب آمریکا از این رژیم مهم بوده و وی در گذشته نیز اختلافاتی با جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها داشته است اما واقعیت این است که طی ۲۵ سال گذشته ما توافقی نداشتیم اما تحت ریاست جمهوری ترامپ ۳ توافق حاصل شد و این یک واقعیت است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی اضافه کرد که طی روزهای آینده یک هیئت از مقامات این رژیم به سودان سفر خواهند کرد تا درباره زمینه‌های مختلف گفت‌وگو کنند.

وی در ادامه گفت که کشورهای بیشتری به دائره سازش با این رژیم خواهند پیوست.

روز جمعه (دیروز)، آمریکا، رژیم صهیونیستی و سودان در بیانیه مشترکی دستیابی خارطوم و تل‌آویو به توافق عادی‌سازی روابط بین این دو طرف را اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است که این توافق بر برقراری روابط اقتصادی و تجاری بین خارطوم و تل‌آویو و تمرکز بر بخش کشاورزی تأکید دارد.

سودان پس از امارات و بحرین سومین کشوری است که طی دو ماه گذشته به سازش با رژیم صهیونیستی روی آورده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار